Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tangokuningas Aki paiskii töitä aamuyöstä iltamyöhään: “En valita, vaikka tunteja kertyy yli 250 kuukaudessa”

Tangokuningas Aki paiskii töitä aamuyöstä iltamyöhään: "En valita, vaikka tunteja kertyy yli 250 kuukaudessa"
Instagram / Aki Samuli

Seiska haastatteli hiljattain Aki Samulia, joka tunnetaan myös Tangokuninkaana. Aki herää neljän pintan aamuyöstä omalla maatilallaan ja lähtee hommiin, jotka kestävät koko päivän.

Kun hän kerää aamulla kello 04:17, kestää hetki, ennen kuin ajatukset ovat kasassa.

“Pitää miettiä, kuka tänään olen. Minulla on niin monta roolia ja rautaa tulessa,” vuoden 2015 tangokuningas sanoo.

“Minun pitää muuten saada herätä epätäsmälliseen aikaan, en tykkää tasaluvuista. Yhtenä aamuna nousen 4.19 ja seuraavana jo 4.03.”

Aki on yrittäjä, opiskelija, perehdyttäjä, maajussi ja artisti, joten titteleitä löytyy.

“En ole jäänyt Facebookiin valittamaan koronan viemiä töitä vaan alkanut paiskia kahta kauheammin hommia. En valita, vaikka tunteja kertyy yli 250 kuukaudessa. Tämä on minun valintani, ja olen aina mennyt omia polkujani vähän epänormaaleja reittejä. Menestys on seurannut perässä,” hän totesi Seiskalle.

Aki opiskelee tuotantoeläinhoitajaksi ja lähtee aamulla ensin oman maatilan kautta koulun navetalle. Sen jälkeen hän palaa vielä illalla hoitamaan omat eläimet ja työpäivä on pulkassa vasta noin yhdentoista aikaan illalla.

Aki laulaa edelleen

Aki laulaa edelleen ja sanoo pitävänsä kaikki vaihtoehdot avoinna.

“Uusin sinkkuni on enemmän poppia kuin iskelmää. En enää tee cover-biisejä, vaan levytän uutta musiikkia, kuten tämä Mä en ole menossa minnekään -kappale. Jouluna tulee järjestyksessään viides joulusinkku, tällä kertaa Tähti tähdistä kirkkain. Teen niitä kymmenen, jotta voin julkaista albumin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset