Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Tähtikoomikko poistattaa kaikki tatuointinsa: sadan tatuoinnin poistamiseen menee vuosia

Davidsonin tatuointien poistamiseen menee vuosia
AOP

Koomikkona tunnettu Pete Davidson (27) aikoo poistattaa kaikki kehossaan olevat tatuoinnit. Tällä hetkellä miehellä on noin 100 tatuointia, joiden poistamiseen menee kuuleman mukaan useita vuosia. Mies kertoi People -lehdelle, että kyseessä tulee olemaan sekä kivulias että kiusalias prosessi, sillä hänen kehossaan on monia kyseenalaisia tatuointeja.

Davidson kertoo ottavansa tämän opetuksena siitä, että ihan mitä tahansa ei kannata leimata omaan ihoon.

“Olen tehnyt paljon kyseenalaisia valintoja tatuointieni suhteen,” Davidson kertoi People -lehdelle.

Davidson kertoi julkisesti päätöksestään toukokuussa, mutta prosessi saatiin vasta hiljattain käyntiin. Hän kertoo myös, että kun yksi kohta kehosta on käsitelty tatuointeja poistavalla laserilla, sen paranemiseen menee noin kuukauden verran.

“Seuraava hoitoni on kuukauden päästä. Minulle sanottiin, että kun olen 30-vuotias, kaikki tatuointi ovat poissa. Siihen on aikaa vielä kaksi vuotta,” Davidson kertoi People -lehdelle.

Suurin syy tatuointien poistamiseen on se, että Davidson haluaa aloittaa näyttelijän uransa, eivätkä tuottajat hyväksy häntä rooleihin useiden tatuointien takia. Hän aikoo kuitenkin tatuointien sijaan kokeilla muita keinoja oman erikoisen tyylinsä boostaamiseksi.

Pete Davidson aikoo poistattaa 100 tatuointiaan

AOP

Jatka lukemista

Mainokset