Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Viihdeuutiset

Suvi Hartlinin perhettä kohtasi tragedia: ”Se oli järkyttävä onnettomuus, josta emme syytä ketään”

Suvi Hartlin jakoi suru-uutisen Instagramissa
Instagram / Suvi Hartlin

Juonatana mainetta niittänyt Suvi Hartlin (40) päivitti hiljattain Instagramia suru-uutisten merkeissä. Suvin äidin Henkka-koira oli nimittäin jäänyt auton alle ja kuollut. Suvi kirjoitti sydäntäraastavan päivityksen Instagramiin ja jakoi viimeisimpiä kuvia rakkaasta Henkasta.

”Viime viikonloppu oli musertava. Äidin ja meidän kaikkien rakas koira Henkka Henu Hammas jäi auton alle ja kuoli. Yritettiin ehtiä eläinlääkäriin ajoissa, mutta matka päivystykseen oli liian pitkä. Henkka sai olla viimeiset hetkensä juuri siinä, mikä hälle oli tärkeintä, eli mummin sylissä,” Suvi kirjoittaa päivityksessä.

”Se oli järkyttävä onnettomuus, josta emme syytä ketään. Shokki vaihtuu vähitellen pohjattomaan ikävään ja suruun,” Suvi jatkaa.

Suvi kertoo myös, että Henkka oli hänen äidilleen henkireikä.

”Henkassa ei ollut pahaa karvaakaan, vaikka elämän alkupuolisko ei ollut auvoisaa. Henkka oli rescuekoira Romaniasta, jonka katukoiravuodet vaihtuivat lempeään, rauhaisaan elämään Perniössä. Saatiin hänen kanssaan monta yhteistä vuotta, jotka kannattelevat meitä nyt.”

Henkka tuotiin vielä kerran eläinlääkäriltä kotiin vilttiin käärittynä.

”Sunnuntaisen eläinlääkärireissun jälkeen tuotiin Henkka vielä kerran kotiin kauniiseen vilttiin käärittynä, jotta muut koira- ja kissaystävät saivat nuuhkaista häntä. Ringo istahti käärön viereen ja olin varma, että hän tiesi mitä oli tapahtunut. Nämä kuvat ja video jäivät Henkan viimeisiksi. Hän oli äitini henkireikä, paras ystävä ja turva. Elämä on välillä hyvin epäreilua ja sattuman varaista. Meidän sydämet on nyt rikki. Lepää rauhassa Henkka Hammas, me ei unohdeta sua koskaan.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com