Pidetään yhteyttä
Pussit.com

TV

Suomen Lapin lomakohde Netflixin matkailusarjassa: ”Olimme todella hämmästyneitä, emmekä oikein uskoneet koko asiaan”

Suomen Lapin lomakohde Netflixin matkailusarjassa
AOP

Netlixissä pyörivä sarja The World’s Most Amazing Vacation Rentals aloitti toisen tuotantokautensa 14. syyskuuta. Suomalaisille tulee tällä tuotantokaudella vastaan todellinen ylläri, nimittäin suomalainen matkailukohde Ollero Eco Lodge, joka sijaitsee Ounasjoen varrell Rovaniemellä, on päässyt kaudelle mukaan (Stara).

Tässä suositussa sarjassa matkaajat Megan Batoon, Jo Franco ja Luis D. Ortizi tutustuvat toinen toistaan upeampii matkailu- ja lomakohteisiin ympäri maailmaa. He ovat nähneet muun muassa miljoonan dollarin arvoisia koteja ja lomakohteita upeilla näköaloilla, rantakohteita ja ovatpa he vierailleen Suomessakin ensimmäisellä tuotantokaudella The Lucky Ranch Igloossa.

Ollero Eco Lodgessa majoitustiloja edustavat punainen aittarakennus ja joen rannalla sijaitseva lasikattoinen maja. Tämä on kaikki Visit Finlandin pitkäjänteisen PR-työn tulosta.

”Kun saimme ensimmäisen yhteydenoton, olimme todella hämmästyneitä, emmekä oikean uskoneet koko asiaan. Olimme todella innoissamme ja ylpeinä siitä, että Ollero Eco Lodge oli valittu jaksoon, jonka teemana oli ekologisuus. Oli myös hienoa päästä katsomaan, miten tuon mittaluokan kansainvälistä ohjelmaa tuotetaan,” majoitusyrityksen omistajiin lukeutuva Amalia Pöyry kertoo tiedotteessa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos