Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Suomalaismissi kertoo kamalasta junamatkastaan: “Vaihdoin saman tien paikkaa!”

Riikka Uusitalon traumaattinen junamatka Oulusta Helsinkiin
AOP

Riikka Uusitalo (27) on yksi Miss Suomi -finalisteista. Kaunotar kertoi hiljattain Hymy -lehdelle kamalasta junamatkastaan, joka jäi hänen mieleensä ja joka inhottaa vielä vuosikausia tapahtuman jälkeen.

Essi Unkuri (23), Eveliina Tikka (25), Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius (26) kilpailevat kruunusta Miss Suomi -finaalissa syksyllä. Jokainen heistä kertoi jokin aika sitten Hymylle kärsineensä jos jonkinlaisesta häirinnästä. He ovat muun muassa saaneet osakseen haukkumista ja törkyviestejä. Hymyn mukaan Eveliinan naamalle on jopa sylkäisty.

Riikka puolestaan kertoi ikävästä junamatkasta, joka tapahtui noin 10 vuotta sitten. Hän oli matkustamassa junalla Oulusta Helsinkiin, kun hänen vastapäätä olevalle istuimelle istui mies, joka alkoi masturboida.

“Huudahdin hänelle ja vaihdoin saman tien paikkaa. Se oli sokki ja inhottava tilanne, joka säikäytti pahasti. Olin silloin 15- tai 16-vuotias,” Riikka kertoo Hymylle.

Mies otetiin onneksi myöhemmin kiinni. Riikka myös lisää, että vaikka kokemus oli käsittämätön, hän ei onneksi traumatisoitunut pahasti.

Alla näet Riikan veneennokassa nauttimassa kesäkelistä. “Kesä on kreisii!” hän kirjoittaa Instagramin viimeisimmässä julkaisussaan iloisin mielin.

Mainokset