Pidetään yhteyttä

Huumori

Sometähti jakoi kuvan hotellihuoneestaan ennen uloskirjautumista: toiminta jakoi mielipiteitä

Sometähti jakoi kuvan hotellihuoneestaan ennen uloskirjautumista: toiminta jakoi mielipiteitä
AOP

Sosiaalisen median skotlantilainen tähti Darren Dowling, kutsumanimeltään Dazza jakoi viime torstaina Instagramissa kuvan hotellihuoneestaan siellä vietetyn yön jälkeen.

Monelle hotellissa vietetty aika on luksusta, sillä siivoamisesta ei tarvitse huolehtia. Sänkyä ei tarvitse pedata, pyykkiä ei tarvitse pestä eikä roskien viemisestä tarvitse huolehtia. Mutta mitäs sitten, kun olet lähdössä hotellista? Jätätkö kaiken hujan hajan vai siivoatko itse omia jälkiäsi?

Dazza oli julkaissut kuvan hotellihuoneestaan ollessaan lähdössä. Pussilakanat oli otettu pois sängystä ja täkit viikattu nätisti sängyn laidalle. Hän kysyi Facebookissa julkaisemassaan kuvassa, että mitä mieltä seuraajat ovat.

Monet kommentoivat sanomalla, että he eivät itse tekisi näin. He sanoivat, että hotelliyöstä maksetaan ja että siivoaminen on siivoojan työtä.

Toiset sen sijaan kiittelivät hänen huomaavaisuuttaan. Etenkin he, jotka olivat joskus elämässään toimineet siivoojina tai toimivat pestissä yhä edelleen sanovat, että tätä arvostetaan todella paljon. Siivoojat kommentoivat sanomalla, että kun asiakkaat tekevät näin, se helpottaa heidän omaa työtään huimasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset