Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg innostuu edelleen etäpäivistä: “Oodi etäpäiville” – katso kuva!

Sointu Borg innostuu edelleen etäpäivistä: "Oodi etäpäiville" - katso kuva!
Instagram / Sointu Borg

Sointu Borg tunnetaan muun muassa Diili-ohjelman voittajana ja sosiaalisen median tähtenä. Sointu tekee tänä päivänä töitä Jaajo Linnonmaan yrityksissä. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Sointu päivitti hiljattain Instagramia etäpäivältään.

Kun koronaepidemia alkoi, monet jäivät etätöihin kotiin. Useat tekevät edelleen töitä kotoa tai ainakin pitävät etäpäiviä silloin tällöin. Yrittäjänä työskentelevä Sointu on myös edelleen innoissaan etäpäivistä, vaikka etätyöpäivien suosio on Suomessa alkanut hiipua.

“Oodi etäpäiville. Kesken lunchin aurinko tuli heittään femmat, mikä sai meikäläisen posettaan,” Sointu kirjoittaa Instagramissa.

Kuvassa hänellä on päällään tiukka vihreä toppi, joka sopii hienosti Soinnulle. Sointu on aikaisemminkin jakanut yrittäjän iloja, nimittäin hän sairasti koronaviruksen kesällä ja joutui jättämään työt sikseen. Nyt hän on onneksi parantunut ja taas töissä täyttä häkää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Sointu ui ahkreasti kesällä, mutta nyt hän on jättänyt uintikerrat seuraavaan kesään. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset