Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg ei vähättele menneistyyttään: “Olen taustani summa”

Sointu Borg ei vähättele menneistyyttään: "Olen taustani summa"
Instagram / Sointu Borg

Sointu Borg ei ole aina ollut liikenainen. Hänet on nähty myös Bimbo Oy -realitysarjassa ja tanssimassa musavideoilla. Borg ei kuitenkaan halua antaa menneisyyden haitata tulevaisuutta. Hän on “röyhkeästi rohkea.”

“Yks mitä EN halua tehdä, on vähätellä mennyttä minääni. Mitä helvettiä sitten, vaikka oisin tehny sekoilurealitya ja pyöriny nuorena likkana bikineissä musavideoilla. Saatanpa joskus nykypäivänäkin repästä ja lähteä alusvaatemalleilemaan mainoksiin,” Sointu sanoo varmana Instagramin viimeisimmässä päivityksessä.

“Monesti törmää haastiksiin, missä joku häpeillen avaa ”villejä” nuoruusvuosiaan sekä bikikuviaan, vannottaa ”tulleensa järkiinsä” ja laittaa nämä niin kutsutut hairahdukset nuoruutensa ja hyväksynnän jahtaamisen piikkiin.”

“Minä olen taustani summa. Haikaillen aion mummona selailla vanhoja alusvaatekuviani ja mietiskellä, että tulipa elettyä ja mentyä,” hän lisää.

Sointu mietti vielä, että onko henkilöbrändi vankila, vai tie vapauteen.

“Koin olevani loukussa ahtaissa raameissa, seinät puristi vitusti ja koin, että vaihtoehdot tulevan urapolkuni suhteen olivat rajatut. Kaikki edellinen oli lopulta huuhaata.⁣ Kalterit olivat kuvitteelliset. Nyt maailma on auki,” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset