Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Sofia Belórf kummallisissa puuhissa keskellä päivää: rikkoi sääntöjä räikeästi

Sofia Berlóf rikkoi räikeästi sääntöjä Helsingissä
Instagram / Sofia Berlóf

Seiska uutisoi hiljattain, että helikopteri- ja huvivenekyydeistä nauttiva Sofia Berlóf nähtiin tiistaina Helsingissä hyppäämässä raitiovaunuun Lasipalatsin kulmilla. Sofia suuntasi Pikku-Huopalahden suuntaan.

Kalliista maustaan tunnetulla Sofialla oli mukanaan Christian Diorin book-tote -laukku, jonka hinnaksi nousee noin 2 400 euroa. Pahaksi onnekseen hän oli kuitenkin unohtanut matkasta kasvomaskin, jonka käyttämistä vaaditaan Helsingin julkisissa kulkuvälineissä. Sofia asteli silti kuuleman mukaan sisään ratikkaan.

Seiskan lähde kertoo Sofian näyttävän luonnossa paljon kauniimmalta kuin lehtien sivuilla.

“Sofia oli kuin kuka tahansa spårailija,” silminnäkijä lisää.

Sofia oli liikkeellä ilman Stefua ja Bambi-koiraansa. Huhujen mukaan hän selaili keskittyneesti puhelintaan. Sofia oli pukenut päälleen treenivaatteet ja hiukset olivat rennolla ponnarilla. Lieneekö hän ollut matkalla treeneihin tai tulossa treeneistä.

“Aika keskittyneesti hän sitä puhelinta selasi, muttei vaikuttanut olevan huonollakaan tuulella. Ihan tavallisena pulliaisena hän oli liikkeellä,” Seiskalle kerrotaan.

Nainen päivitti hiljattain Instagramiaan lisäämällä upean kuvan, jossa hän nauttii auringosta ja esittelee ruskettunutta kroppaansa. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni