Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Shakira muistelee epäonnistuineita asukokonaisuuksiaan ja hiustyylejään: Ei enää neuvoja anopilta!

Shakiran tyylimokat vuosien varrelta
AOP

44-vuotias laulaja Shakira muistelee British Voguen Youtube-videolla hiustyylejään ja asujaan vuodesta 2000 lähtien. Videolla nähdään 19 asukokonaisuutta vuosien 2000 ja 2021 välillä ja hän katsoo niitä nyt uusin silmin. Mukaan mahtuu hittejä ja huteja ja sellaisia valintoja, joita hän ei enää tänä päivänä tekisi.

Etenkin uransa alussa Shakira tunnettiin hyvin maanläheisestä ja pehmeästä tyylistään. Sen jälkeen tyyli on muuttunut räväkästä liituraitaan ja kaikkeen sillä välillä. Hiustyylikin on ollut niin pitkä, lyhyt, kihara, suora kuin blondi ja punainenkin.

Yksi ensimmäisistä hudeista oli vuoden 2012 hiustyyli, jossa Shakiralla on blondi, lyhyeksi leikattu polkkatukka. Hän näyttäytyi muun muassa Ranskan Cannesissa omasta mielestään epäonnistuneessa polkkatukassaan.

“Nuo hiukset ovat kauheat! Anoppini kehotti minua leikkauttamaan ne. Elämäni pahin virhe! Anoppi, en enää ikinä ota sinulta kauneusvinkkejä,” Shakira sanoo videolla.

Hän kommentoi jokaista asukokonaisuutta yksityiskohtaisesti ja vaikka huteja oli paljon, joukosta löytyi myös hitti tai pari, kuten yksinkertainen tumma takki ja tummat housut.

Videon pääsee katsomaan alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa videon täältä.

Mainokset