Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Sara Sieppi tienaa järjettömiä summia: jopa kolmen ministerin palkat kuukaudessa!

Sara Sieppi tahkoaa melkoista tuloskassaa
AOP

Ennen korona-ajan alkua sosiaalisessa mediassa ilkeämielisesti vaahdottiin siitä, että millä rahalla se Siepin Sara oikein matkustelee ulkomailla, jopa Dubaissa saakka. Hymy on nyt kertonut, että Sara tienaa melkoista kassaa, joten sietääkin matkustella.

Siepin ensimmäinen, yhdeksän kuukauden mittainen tilikausi omassa Semihima Oy -firmassaan kertoo, että voittoa tahkotaan. Seuraava tilinpäätös varmisti sen, että tämän naisen kukkaro painaa.

Ministerin palkka on Suomessa noin 10 000 euroa, kun taas Sieppi vie kotiin noin 28 000 euroa kuukaudessa. Tämä on noin kolmen ministerin kuukausipalkan verran. Semihima Oy:n liikevaihto nousi huimat 19 prosenttia ollen 341 000 euroa ja viivan alle jäi noin 150 000 euroa.

Tämä kertoo jopa 55 prosentin liikevoitosta. Huomionarvoista on se, että jo kymmenen prosentin voitto olisi hyvä. Osinkoja yritys maksoi Siepille 120 000 euroa.

Sara kävi muun muassa Indonesiassa Balilla viime vuoden joulukuussa. Ei mikään ihme, sillä kyllä tällaisella tuloskassalla kelpaakin matkustella. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Sara kirjoitti kuvan yhteyteen “Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni