Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Sara Siepin yllättävä viikonloppuruokailu: olisitko uskonut, että kaunotar syö tätä?

Sara Siepin viikonloppuherkuttelu
Instagram / Sara Sieppi

Sara Sieppi on monelle tuttu missinä ja sosiaalisen median tähtenä. Sieppi on ollut paljon esillä sosiaalisessa mediassa etenkin tänä kesänä, kun hän on poseerannut upeissa biksukuvissa ja julkaissut ihania lomakuvia Barösundista.

Tänä viikonloppuna Saralla on ollut melkoiset mässytykset meneillään. Hän julkaisi Instagramin Tarinat -osiossa paljonpuhuvan kuvan: kuvassa nähtiin kunnon ateriat McDonaldsilta. Kuvassa on sen verran paljon ruokaa, että olettaisimme, ettei Sara itse laittanut kaikkea tätä parempiin suihin – mitä luultavimmin viikonloppumässytykset hoidettiin porukalla.

Tarinaan hän on kommentointu “viikonloput” sydämen kera. Kuvassa nähdään muun muassa limut, ranskalaiset ja Big Macit. Tämän nautinnollisen aterian jälkeen saa Sarakin jumpata hetken. Olisitko uskonut Saran syövän Mäkkärissä?

Sara Siepin viikonloppumässytys

Sieppi on tehnyt paljon kaupallisia yhteistöitä viime aikoina sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Saran viimeisin julkaisu on kaupallinen yhteistyö Lidlin kanssa. Julkaisussa on varsin kesäinen tunnelma ja hyväntuulinen ja näyttävä Sara tekee mallin töitään ammattimaisin ottein.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Jatka lukemista

Mainokset