Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Siepin matkakuva sai kummallista palautetta – Sara napautti takaisin

Sara Sieppi närkästyi seuraajilleen Instagramissa
Instagram / Sara Sieppi

Mallina ja sosiaalisen median tähtenä tunnettu Sara Sieppi lomailee tällä hetkellä Espanjan Marbellassa. Lomansa kunniaksi Sara julkaisi kauniin kuvan itsestään biksujen yläosassa ja hameessa. Kuva sai kuitenkin kummallista palautetta aina Saran DM-boksia myöten. Tämä sai mallin napauttamaan ytimekkäästi takaisin seuraajilleen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Seuraavassa julkaisussaan hän napauttaa ytimekkäästi takaisin. Kuva nimittäin herätti keskustelua yllättävästä aiheesta: Saran etumuksesta.

“Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä”, Sieppi kirjoittaa.

“Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei,” hän jatkaa närkästyneenä.

“Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään. Sä voit olla just sitä mitä haluut ja kenenkään ei tulis arvostella sun pukeutumista tai ulkonäköä. Hulluu, että tällaisesta pitää vieläkin mussuttaa.”

Sara sai monilta tukea kirjoitukseensa.

“Älä vaivaa päätäsi tollaisilla,vain kateelliset siellä huutelee”

“Juuri näin!”

“Samaa mieltä, Sara!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni