Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Chafak hurjasteli ajokorttinsa hyllylle: “Tästä kannetaan sitten seuraukset vastuullisesti”

Sara Chafak hurjasteli ajokorttinsa hyllylle
Instagram / Sara Chafak

Malli ja sosiaalisen median tähti Sara Chafak hurjasteli hiljattain ajokorttinsa hyllylle. Sara puhui asiasta avoimesti itse sosiaalisessa mediassa Instagramin Tarinat -osiossaan. Hän ei halunnut paljastuksen tulevan ensin medialta, vaan itseltään.

“Halusin nopeasti puhua vähän vakavammasta asiasta, joka eilen tapahtui. Eilen ajoin mun ajokorttini hyllylle. Satasen alueella painoin menemään 57 km ylinopeutta.”

Sara sanoi luulleensa, että rajoitus oli alueella 120 km/h, mutta myöntää, ettei se ole syy hurjastelulle.

“Tarkoitus oli ohittaa liikennettä vasemmalla kaistalla. Kaista oli tyhjä, ja siinä musiikkia kuunnellessa hirveän kovalla ja omissa maailmoissani en huomioinut nopeutta ollenkaan. Ja jäin siitä sitten kiinni, joka on sinänsä ihan hyvä. Liikenne, tai siis turvallisuushan on ollut siinä vaarannettuna,” Sara sanoo.

“Tämmöistä tekoa ei voi ikinä oikeuttaa. Nopeusrajoituksen rikkominen on lain rikkomista, ja tästä kannetaan sitten seuraukset vastuullisesti.”

Hän lisää myös, että vaikka kuuntelee musiikkia hyvällä fiiliksellä, pitää silti olla tietoinen kaasujalasta ja ympäristöstä.

“Tekee ihan hyvää olla ajamatta jonkin aikaa jos pidempäänkin. Näillä mennään ja eteenpäin. Onneksi henkilövahinkoa ei ole sattunut, se on tärkeintä,” Sara lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset