Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Chafak hehkuvana Instagramin Tarinat -osiossa: “Nämä illat!”

Sara Chafak upeana Instagramissa
Instagram / Sara Chafak

Sara Chafak on mallina, kokkina, missinä ja näyttelijänä tunnettu kaunotar, joka julkaisee tasaisessa tahdissa upeita kuvia itsesään sosiaalisessa mediassa. Sara on aktiivinen Instagramissa ja seuraajat seuraavat mielellään häntä ja hänen upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Hiljattain Sara julkaisi Instagramin Tarinat -osiossaan hehkuvan kuvan itsestään kauniissa bikineissä. Kesäiltaan sopivat kirkkaat bikinit näyttävät upealta Saran ruskettunutta, timmiä kroppaa vasten. Julkaisuun hän on kirjoittanut “Nämä illat” vapaasti suomennettuna ja perään on lisättu oranssi sydän.

Sara on saanut upeiden kuviensa ansiosta huomiota myös kansainvälisesti ja esimerkiksi IndiaTimes on ihastellut Saran upeita kuvia ja sanonut hänen “tuovan valoa Instagramiin.”

Tarinat -osion julkaisut katoavat 24 tunnin sisällä, joten jos missasit tämän upean julkaisun, sen voi nähdä alta.

Sara Chafak hehkuvana Instagramissa

Instagram / Sara Chafak

Sara on aktiivinen sosiaalisessa mediassa jatkuvasti. Yksi viimeisimmistä kuvista on kaunis, varjomainen kuva Sarasta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä. Käy tykkäämässä ja seuraa Saraa Gramissa, jotta upeat päivitykset eivät jää näkemättä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni