Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sanna Marin illanvietossa ilman maskia ja turvamiestä: ilta herätti ihmetystä

Sanna Marin illanvietossa ilman maskia ja turvamiestä: ilta herätti ihmetystä
AOP

Pääministeri Sanna Marin on saanut paljon kritiikkiä korona-aikana voimaantulleista säännöistä ja säädöksistä. Muutamat ravintolat ovat jopa antaneet porttikieltoja Marinille ja hänen hallituksensa jäsenille. Seiska kertoi aikaisemmin, että Marin oli juhlinut Siltasessa elokuussa – kauaa hän ei malttanut poissa pysyä.

Viime perjantaina Sanna Marin bongattiin juhlimassa ystäviensä kanssa Helsingin Kalliossa sijatsevassa Siltanen -ravintolassa. Markus Räikköstä, Marinin miestä, ei näkynyt mailla halmeilla, eikä pääministerillä ollut turvamiestäkään mukana. Kaiken kukkuraksi silminnäkijät sanoivat, että seurue istui hyvin lähellä toisiaan ja ihan ilman maskeja.

“Sanna seurueineen oli jo ravintolassa, kun me menimme sinne. He istuivat etuoven lähellä olevassa loosissa isossa porukassa,” paikalla ollut silminnäkijä kertoo Seiskalle.

“Tunnistin pöydässä myös muita julkisuudesta tuttuja kasvoja. Sannan aviomiestä en nähnyt seurueessa laisinkaan. Olin vähän ihmeissäni, koska kellään seurueessa ei ollut maskeja, ja he istuivat tiivisti vierekkäin,” Seiskalle kerrotaan.

“Minusta oli vähän outoa, ettei hänellä ollut henkivartijaa, vaikka hän on maamme tärkeimpiä henkilöitä,” silminnäkijä päivittelee.

Ilmeisesti Marinin tukemat ehdotukset koronaepidemian laannuttamiseksi koskevat siis muuta Suomea, pääministeriä itseään lukuun ottamatta.

Mainokset