Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Sani luetteli omat Euroviisu suosikkinsa – Haukkui yhden maan täysin lyttyyn

Sanin Euroviisu suosikit ja haukkuu Italian kappaleen lyttyyn
AOP

BB-talosta reilu viikon olemisen jälkeen häädetty laulaja Sani arvosteli Euroviisufinaaliin päässeiden biisejä tuttuun suorasanaiseen tapaansa. Sani listasi omiksi suosikeikseen Suomen, Ranskan, Sveitsin, Kyproksen, Israelin, Kroatian ja Maltan.

Hän antoi myös erittäin jämäkän arvion Suomea edustavan Blind Channelin Dark Side biisistä, joka kuullaan tämän illan finaalin toisella puoliskolla.

– Ei tästä kansantanhuksi ole, mutta eipä ollut Lordistakaan. Kansainvälinen kappale tyylikkäällä kertosäkeellä ja hienosti toteutetulla tuotannolla. Esityksen räväkkyys ei ole liikaa, ja saattaa olla, että käsimerkit tuovat lisää asennetta biisiin.

Sani uskoo kuitenkin, että Blind Channelilla voi olla hyvät mahdollisuudet voittoon. Yhden maan kappaleesta hän antaa erittäin suorasanaisen arvion.

– Italian Måneskinin Zitti e buoni on täysin paska. Pidän tätä Suomen pahimpana vastustajana, mutta ei tässä ole tarttumapintaa. Turha yrittää!

Suomi nähdään tänään Euroviisujen finaalissa ja Blind Channelin menestystä voi jännittää kotiyleisöissä klo 22 alkaen TV1:llä ja Yle Areenalla.

Mainokset