Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sami Hedberg Saija-rakkaastaan: ”Hän on ollut tärkein tukeni koko aikana”

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen onnellisessa parisuhteessa
AOP

Koomikko Sami Hedberg avautuu elämästään Iltalehden tuoreessa haastattelussa. Hedberg nähdään myös elokuvaraadin täysin tyrmäämässä Luokkakokous 3-elokuvassa yhdessä Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen kanssa.

Elokuvan tekemisestä jäi kuitenkin kaikin puolin hyvät fiilikset, vaikka sitä kuvattiinkin viime kesänä keskellä hektistä koronapandemiaa. Hedberg kehuu erityisesti ohjaaja Renny Harlinin hyvää otetta komediaa kuvattaessa.

– Rennyn tekemisessä näkyi luja ammattitaito ja aito ihmisyys. Hän otti koko työryhmän mukaan, Hedberg kertoi Iltalehdelle.

Elokuvassa hän pääsi myös omien mukavuusalueidensa ulkopuolella, kun Hedberg suoritti elämänsä ensimmäisen stunt-kohtauksen. Kohtauksessa oli mukana ammattitaitoinen avustajaryhmä ja siitä jäi varmasti hyvät muistot kaikille.

Tänä kesänä Hedberg onkin sitten ottanut aikaa itselleen ja parisuhteelleen. Hän on seurustellut jo vuodesta 2018 lähtien laulaja Saija Tuupasen kanssa. Hedberg uskoo, että korona-aika on vahvistanut suhdetta entisestään. Keikkailujen puutteesta johtuen pariskunta on saanut paljon yhteistä aikaa ja sitä on vietetty muun muassa mökillä viikonloppuisin.

– Hemmotteluun on liittynyt mökkeilyä ja itsetehtyjä illallisia. Saijalla on ollut tapana jättää viestejä ja kirjeitä minulle. Hän on ollut tärkein tukeni koko aikana. Olisi ollut melkoinen paikka käsitellä yksin (korona-aikana) näitä tunteita, kertoo Hedberg tunteikkaana.

Aikaisemmin kesäkuussa sattuneeseen kohuun, jossa Diili-ohjelmasta tuttu Miisa Nuorgam syytti Hedbergiä ahdistelusta, mies ei ota sen enempää kantaa. Toimittajan kysyessä tullaanko asiaa vielä käsittelemään, Hedberg vastaa lyhyesti:

– Ei ainakaan tällä hetkellä ole mitään sellaista ajatusta.

Lähde: Iltalehti

Mainokset