Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sam Asghari vastasi avioehtokommentteihin nopeasti: huvittava vastaus somessa

Sam Asghari vastasi avioehtokommentteihin nopeasti: huvittava vastaus somessa
AOP

Britney Spears ilmoitti sunnuntaina menneensä kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Tämän jälkeen kommenttikentät täyttyivät onnitteluista, mutta näyttelijä Octavia Spencer laittoi ilmoille tärkeän pointin, jota monet tukivat. Hän nimittäin kehotti kommenteissa Britneytä laittamaan Samin allekirjoittamaan avioehdon. Tämä kehotus ei ollut tuulesta temmattu, nimittäin Britneyn omaisuus on jopa yli 60 miljoonaa dollaria.

Yahoo uutisoi Samin nopeasta vastauksesta. Hän päivitti Instagramin Tarinat -osiotaan sanoen, että totta kai avioehtosopimus allekirjoitetaan, sillä Sam haluaa suojella Jeeppiään ja kenkäkokoelmaansa siltä varalta, että Britney jättää hänet joskus. Tarina on höystetty nauruemojeilla.

Britney oli itse innoissaan kihlautumisesta. Hän on ollut naimisissa kaksi kertaa aikaisemmin: vuonna 2004 Jason Alexanderin kanssa ja seuraavaksi Kevin Federlinen kanssa. Hänellä on kaksi lasta Sean Preston ja Jayden James.

Nyt, kun Britneyn isä on luopumassa holhouksestan, Britney voi vihdoin mennä naimisiin ja saada taas lapsia. Hänen isänsä ja holhoustiimi ovat aikaisemmin estäneet hänen naimisiinmenonsa ja lasten saamisen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset