Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Roope Salminen pudotti huimasti painoa uutta leffaa varten: paljastaa karun totuuden muodonmuutoksen takaa

Roope Salminen paljastaa karun totuuden tikin kroppansa takana
Instagram / Roope Salminen

Näyttelijä ja muusikko Roope Salminen on hiljattain laittanut uuden Lunastajat -elokuvan kuvaukset purkkiin. Uutta leffaa varten hänen piti pudottaa painoa, mutta muodonmuutos ei tullut ilmaiseksi. Hän paljastaa omassa Instagramissaan karun totuuden.

Kuvassa Roope on Musikkamaalla paidattomana, mahdollisesti Korkeasaareen matkalla lastenvaunujen kanssa. Kuvaan ovat kommentoineet muun muassa monet julkkikset ja kehuneet Roopen tikissä olevaa vartaloa. Totuus muodonmuutoksen takana oli kuitenkin karu: hän paljastaa sen toisessa julkaisussaan (alla).

Jos upotus ei näy, katso se täältä.

Salminen halusi avata hieman dieetti- ja treenikulttuuria ja sitä, mitä hän oikeasti joutui tekemään Lunastajat -elokuvan alastonkohtausta varten.

“Mä en näytä enää siltä miltä näytin eilen. miksi? koska oon juonut ja syönyt normaalisti. Se kuva on otettu seuraavana päivänä siitä, kun mun Lunastajat-elokuvan alastonkohtaus otettiin purkkiin. sitä kohtausta varten maksimoitiin mun lihaserottuvuus, joka tarkoitti että olin useamman viikon epäterveellisellä dieetillä ja viimeset 3 päivää pahassa nestehukassa keskellä kesähelteitä. tulokset EIVÄT OLE PYSYVIÄ ja EN SUOSITTELE TUOTA KENELLEKÄÄN. mulla oli tällä kertaa auttamassa @juccihellstrom ja kun oon kerran aiemmin tehnyt saman niin @teamurhola antoi todella tarkat ohjeet,” hän sanoo Instagramissa.

Jos upotus ei näy, katso se täältä.

Mainokset