Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Robin Packalen julkaisi uuden biisin – Katso hauskat kuvat ”promokiertueelta”

Robin Packalen julkaisi uuden biisin korealaisen k-pop tähti Saayn kanssa
AOP

Poplaulaja Robin Packalen julkaisi perjantaina uuden biisin, joka on nyt kaikkien kuunneltavissa. Esimakua biisistä saatiin jo Robinin perjantaisessa Instagram-päivityksessä. Sucker For That Love on tehty yhteistyössä korealaisen K-pop laulaja Saayn kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Robin julkaisi myös toisen hauskan kuvan perjantaiselta ”promokiertueelta”. Uutta kappaletta mainostettiin hyvin yksinkertaisesti pyörällä pitkin kaupunkia polkien.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Oletko kuullut uuden kappaleeni? Minä promokiertueella, Robin kirjoittaa nauruemojien kera.

Robin on todellinen hyvän mielen lähettiläs, valittiinhan hänet myös vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi vuonna 2015. Robin on saavuttanut suuren suosion erityisesti nuoremman yleisön kesken. Hän ei ole viime vuosina enää kovin aktiivisesti julkaissut uutta tuotantoa, joten tämä uusi kappale otetaan mielellään vastaan.

Sucker For That Love on saanut jo paljon hyvää palautetta kuuntelijoilta ja sitä tullaan varmasti kuulemaan paljon soittolistoilla ympäri maata. Mielenkiintoista myös nähdä, mitä muita uusia ja jännittäviä yhteistyöhetkiä Robinilla tulee olemaan toisten maailmanluokan starojen kanssa.

Kappaleen musiikkivideo julkaistaan maanantaina kello 9 aamulla. Pääset katsomaan sen tästä linkistä tai alla olevasta YouTube-upotuksesta.

Mainokset