Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi avautuu nykymenosta – “Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos”

Rita Niemi avautuu Instagram julkaisussaan nykymenosta ja rohkaisee seuraajiaan olemaan oma itsensä
AOP

Realitytähti ja kuntovalmentaja Rita Niemi julkaisee ahkerasti päivityksiä Instagram-tilillään. Kesän aikana nähtiin toinen toistaan upeampia otoksia, joissa Rita sekä rentoutuu että kuntoilee hänen ja puoliso Aki Mannisen uuden uima-altaan äärellä.

Nyt Rita julkaisi uuden päivityksen, jossa nähdään tuttu poreallas pariskunnan pihalta. Rita kannustaa seuraajiaan olemaan rohkeasti oma itsensä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei SINÄ! Tiesitkö, että tää on VAPAA MAAILMA. Täällä SAA olla juuri sellainen kuin on! hän aloittaa päivityksessään.

Hän muistuttaa, ettei kannata koskaan pelätä olla oma itsensä ja ilmaista omia mielipiteitään. Hän on huomannut, kuten varmaan moni muukin, että meneillään on hyvin merkilliset ajat. Hän puhuu ihmisten kahtiajaosta, vihapuheista, kiusaamisesta ja peloista.

-Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tutki asioita, luota rohkeasti omaan visioon, näkemykseen ja arvomaailmaan! OMA POLKU ja se, että seisot sanojesi takana on ainoa oikea tie eteenpäin, Rita rohkaisee kaikkia kuvatekstissään.

Aviomies Aki Manninen tuli myös kommentoimaan upean puolisonsa kuvaa.

– Kyl mää sano etten pelkää yhtään olla katsomatta tätä kuvaa ainakaa ja kumartaisin, vaikka kuvia ei kannata kumarrella. Olet kyl vieläki aikamoinen nainen, hän kehuu rakastaan.

Mainokset