Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Riikka Uusitalo kommentoi Nicole Söderströmin syytöksiä missiorganisaatiota kohtaan: “Kannattaa katsoa peiliin”

Riikka Uusitalo kommentoi Nicole Söderströmin syytöksiä
Instagram / Riikka Uusitalo

Viikon aikana sosiaalisessa mediassa on kohissut, kun Miss Suomi -finaalista pudottautunut Nicole Söderström kritisoi julkisesti missiorganisaation toimintaa. Missiorganisaatiosta vastattiin syytöksiin ja nyt myös Miss Suomi -finaalissa mukana oleva Riikka Uusitalo on ottanut kantaa asiaan omalla Instagram -tilillään.

Nicole krtitisoi organisaatiota muun muassa siitä, että voittajat olisi valittu ennakkoon ja että organisaatio jätti hänet ulkopuoliseksi. Riikka Uusitalo on vuoden 2019 perintöprinsessa ja kommentoi asiaa painavasti.

“Myrskyn silmässä oleva kisasta jättäytynyt tyttö tuntuu olevan sitä mieltä, että voittajat on usein valittu ennakkoon ja toiminta on kaikin puolin kisassa ollut epäreilua. Noh, tässä teille vuorostaan ”pettyneen” perintöprinsessan tilitys,” Uusitalo aloittaa.

“Itse nousin ennakkosuosikiksi ensimmäisenä kisavuotenani ja kuulin jatkuvasti varmasta voitostani kiertueen aikana tavatuilta ihmisiltä. Organisaatio kuitenkin pysyi kokoajan neutraalina, enkä edes yrittänyt etsiä signaaleja heiltä mihinkään suuntaan – sillä niitä ei annettu. Jokaisella kilpailijalla oli omat vahvuutensa ja tähtihetkensä, mutta samalta viivalta jokainen starttasi.”

Hän sanoo myös, että vahvat kisaajat tulevat esille.

“Jos jonkun mielestä näyttää tai tuntuu, että jotain kisaajaa suositaan ja pidetään jonkun lempparina, niin kannattaa silloin muistaa myös kurkata peiliin. Jos et itse halua mennä porukkaan mukaan, etkä kykene olemaan avoin ja yhteistyöhaluinen, niin eiköhän siinä ole se syy miksi koet itsesi ulkopuoliseksi,” Riikka sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset