Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rihanna on maailman rikkain naisartisti – mutta omaisuus ei ole tullut laulamisesta

Rihanna on maailman rikkain naisartisti
AOP

Forbes uutisoi hiljattain, että laulaja Rihanna on nyt maailman rikkain naisartisti ja että hänen omaisuutensa on jopa miljardeissa dollareissa. Huippusuositun laulajan omaisuus ei kuitenkaan ole karttunut laulamalla.

Forbesin mukaan Rihanna omaisuus on nyt noin 1,7 miljardia dollaria, eli noin 1,4 miljardia euroa. Laulaja omistaa Fenty Beaty -brändistä 50 prosenttia, jonka arvoksi on arvioitu noin 1,4 miljardin dollaria (noin 1,18 miljardia euroa). Hänen omistuksessaan on myös todella upeasti menestynyt Savage x Fentyn, jonka arvo on noin 270 miljoonan dollaria eli yli 220 miljoonaa euroa.

Musiikin saralla Rihanna on viettänyt hiljaiseloa, nimittäin viimeisin albumi ilmestyi viisi vuotta sitten, eikä uutta musiikkia ainakaan toistaiseksi ole odotettavissa.

The New York Timesille Rihanna kertoi vuonna 2019, että hän käyttää laulamisen ulkopuolella omaa syntymänimeään. Rihannan koko nimi onkin Robyn Rihanna Fenty.

“Käytän Fenty-nimeä musiikin ulkopuolisissa yhteistöissä, jotta Rihannaa ei tarvitse kuulla joka kerta, kun teen jotain. Rihanna jäi musiikkiin, mutta muita brändejä kutsutaan Fenty-nimellä.”

Rihanna ei halua tuputtaa artistinimeään laulamisen ulkopuolella, vaan pitää ennemmin bisneksen bisneksenä.

Mainokset