Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Punttikomedian traileri on julkaistu! Iina Kuustonen tähdittää hauskaa kuntosalikomediaa

Punttikomedian traileri on julkaistu! Iina Kuustonen tähdittää hauskaa kuntosalikomediaa
AOP

Iina Kuustosen tähdittämä uusi Punttikomedia tulee ulos ensi vuonna 2022. Elokuvan pääosassa nähdään muun muassa Mikko Töyssy, Pamela Tola, Eero Ritala, Katariina Kaitue, Juha Mentula, Ivo Gonzalez, Jucci Hellström ja Elmeri Rantalainen.

“Punttikomedia-nimestä huolimatta elokuvassa ei naureta kuntosalillakävijöille vaan enemminkin on pyritty tekemään kunnianosoitus koko salikulttuurille. Halusin ohjata elokuvan, joka samaan aikaan koskettaa ja naurattaa. Tämä ei ole pelkästään tarina mestarista ja oppilaasta vaan kahdesta hyvin erilaisesta maailmasta tulevasta ihmisestä,” ohjaajana toiminut Aleksi Delikouras avaa Voice.fille.

Youtubessa julkaistun virallisen trailerin yhteydessä kerrotaan seuraavaa:

“Punttikomediassa hissukka kirjastovirkailija Kerttu (Iina Kuustonen) päätyy bikini fitness -kisaajaksi apunaan elämänhallintansa kadottanut kehäraakki kehonrakentaja. Kerttu on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille, jossa käy ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus ja päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi osuu entinen geneettinen ihme, kehäraakki kehonrakentaja Vili (Mikko Töyssy), jolla on elämäntarkoitus hukassa. Eriparisella kaksikolla on paljon opittavaa toisiltaan.”

Elokuva avaa ihmisille fitnessmaailmaa ja siihen liittyviä ennakkoluuloja. Trailerin pääsee katsomaan alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset