Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Presidenttipari toivotti uuden perheenjäsenen tervetulleeksi – Katso kuva ihastuttavasta Oskusta

Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio hankkivat uuden koiranpennun
AOP

Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio kokivat suuren menetyksen toukokuussa, kun 11-vuotias bostoninterrieri Lennu kuoli. Lennulla oli nopeasti edennyt pahanlaatuinen aivokasvain, joka vei lopulta koiran voimat kokonaan.

Haukio kertoi viime viikolla Seura-lehden kolumnissaan Lennun menetyksen aiheuttamasta surusta.

– Perjantaina 21.5.2021 aika pysähtyi, kun menetimme meille niin äärettömän rakkaan perheenjäsenemme, Lennu-koiran. Suru tuli sitä myöten lähemmäs kuin koskaan aiemmin elämässäni. Viilsi suoraan läpi sydämen – ja viiltää yhä, Haukio kirjoitti.

Hän myös kertoi, kuinka Lennu oli hänelle kuin oma lapsi, mutta samalla luotettava ja uskollinen ystävä. Lennu oli tuonut perheen elämään paljon onnea ja iloa.

Nyt sekä Niinistö että Haukio ovat kuitenkin molemmat julkaisseet sosiaalisen median kanavillaan kuvan perheen uudesta tulokkaasta. Kyseessä on tenterfieldinterrieri Osku.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Perheeseemme on liittynyt uusi jäsen, tenterfieldinterrierin pentu – Osku, kirjoittaa Haukio Twitter-julkaisussaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että pariskunnan 3-vuotias Aaro-poika saa uuden leikkikaverin. Alun perin Australiasta tuotu koirarotu on kennelliiton oppaan mukaan miellyttävä seuralainen sekä erittäin uskollinen isäntäväelleen.

Presidenttiparin Lennu-koira tuli koko kansalle tutuksi ja tulemme varmasti näkemään pian lisää Oskua erilaisissa tilaisuuksissa.

Mainokset