Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Piritta Hagman julkkisten rantavartaloita arvostelevasta artikkelista: ” Arvoni naisena määritettiin ulkonäköni kautta”

Piritta Hagman julkkisten rantavartaloita arvostelevasta artikkelista
AOP

Kun yhdysvaltalaislehti National Enquirer julkaisi viime viikolla kansikuvajutun ”50 kamalinta ja parhainta rantavartaloa” oli selvää, että kohuhan siitä syntyisi. Monet julkisuuden henkilöt ovat kritisoineet lehtijuttua ja sen koetaan olevan todellista kiusausta erityisesti isokokoisille henkilöille.

Nyt juttuun ilmaisee oman kantansa myös Miss Suomi-kilpailusta tuttu Piritta Hagman.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Täysin tiedostaen taustani totean yksinkertaisesti; ihmisten kehojen arvosteleminen julkisesti, oli se sitten lavalla tai lehdissä, sen aika on ohi. Se on mennyttä. Se on noloa. Tässä tapauksessa oksettavaa, hän aloittaa julkaisussaan.

– Muistan hyvin kuinka esineellistävältä tuntui seisoa uima-asussa, nilkkasukissa ja korkkareissa hämärän baarin lavalla, kun känniset ihmiset arvostelivat ääneen kuinka en riitä sellaisena kuin olen tai viereinen tyttö on jostain kohtaa kehoa paremmin ”varusteltu”. Totta, se toi minulle myös mahdollisuuksia, mutta se itse tapahtuma… Sirkushuvi… En näe sitä enää muuna kuin jäänteenä menneisyydestä, kun arvoni naisena määritettiin ulkonäköni, hedelmällisyyteni ja avioliittoni kautta, hän jatkaa muistellen omia kokemuksiaan.

Kommentoijat yhtyvät naisen ajatuksiin ja sanomiin. Häntä kiitetään myös rohkeudesta postittaa suorasanainen kannanotto asiaan.

– Kuvottavaa ja surullista, eräs kommentoija yhtyy Hagmanin sanomaan.

– Käsittämätöntä, että tällaista roskaa vielä painetaan lehtiin. Sun postaus on kyllä hyvä, kiitos! jatkaa toinen.

– Uskomatonta. Ikään kuin ihminen vanhetessaan voisi mitenkään pitää ihonsa samana kuin joskus 20-vuotiaana. Ja elämä ja lapset jättää jälkensä aina. Ja sitten sitä arvostellaan kamalana. Surullinen käsitys kauneudesta ja elämästä, kiteyttää yksi kommentoijista hyvin koskien elämän luonnollista kiertokulkua.

Mainokset