Pidetään yhteyttä

TV

Pippa Laukkaa odotti Sanna Ukkolan keittiössä hämmentävä näky: ateriankorvikkeita vuorikaupalla

Pippa Laukkaa odotti Sanna Ukkolan keittiössä hämmentävä näky: ateriankorvikkeita vuorikaupalla
AOP

Iltasanomat kertoi hiljattain toimittaja Sanna Ukkolan 20 vuotta kestäneestä dieettikierteestä. Sanna Ukkola on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa fitnessguru Pippa Laukka auttaa ohjelmaan osallistuvia laittamaan ruokavalionsa uusiksi.

Ohjelmassa paljastuu, että Ukkola on ollut jojodieetillä viimeisen 20 vuotta ja elänyt pitkälti ateriakorvikkeilla, syöden vain 500 kaloria päivässä. Pippa Laukkaa odotti Ukkolan keittiössä odottamaton yllätys, kun jääkaappi oli täynnä laihdutustuotteita.

“Olen ollut jojolaihduttaja ja ollut jatkuvasti laihdutuskuurilla viimeiset 20 vuotta. Paino sahasi ylös ja alas, mikä oli todella ongelmallista,” Ukkola selvittää.

“Suurimmaksi osaksi olen laihduttanut VLCD -tuotteilla (very low calorie diet), kuten Nutrilett-tuotteilla. Käytännössä siis syödään 500 kaloria päivässä pitkiä aikoja,” hän kertoo.

Vähäkaloriset tuotteet sotkivat Ukkolan aineenvaihdunnan. Kun hän sitten alkoi taas syödä normaalisti, painoa kertyi.

“Lopulta kävi niin, etten edes saanut vähäkalorisilla tuotteilla painoa alas. Kroppa oli aivan sekaisin,” hän myöntää.

“Minun oli pakko saada terveet ruokailutottumukset. Sen takia halusin mukaan ohjelmaan,” hän perustelee.

Pippa Laukka on nyt laittanut Ukkolan dieetin kuntoon.

“Ohjelmassa kalorimäärä kolminkertaistui, ja aluksi painoni lähti nousemaan. Olin paniikissa ja yritin kysyä Pipalta, saisinko vähentää hiilareita, mutta hän tyrmäsi idean.”

Nyt Ukkola on päässyt eroon ateriakorvikkeista ja hänellä on taas terve ruokavalio. Hän myös harrastaa liikuntaa viidesti viikossa.

Jatka lukemista

Mainokset