Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pippa Laukka ikävässä tilanteessa kaupan itsepalvelukassalla – “Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua”

Pippa Laukka ikävässä tilanteessa kaupan itsepalvelukassalla - "Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua"
AOP

Pippa Laukka on monelle tuttu lääkäri ohjelmasta Olet mitä syöt. Hiljattain Laukka oli käynyt ostoksilla Pasilan Tripla-kauppakeskuksessa ja maksanut ostoksensa itsepalvelukassalla. Lähtiessään kaupasta varashälytin oli alkanut piipata ja se aiheutti kiusallisen tilanteen – niin Pipalle kuin kaupalle.

“Joku viikko sitten todistin taas kerran, että meilläpäin eli Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua. Nyt kun nettikaupat jyräävät kivijalkoja, voikin hyvällä syyllä kysyä, että onko kaupoilla todella tähän varaa?” Pippa Laukka aloittaa.

Pippa sanoo, että hälytyksen piippaamisen jälkeen myyjä pyysi näyttämään repun sisällön.

“Siinä sitten kaiveltiin ja ihmeteltiin tovi, kunnes myyjä hoksasi että ostamani lattialuutun varressa oli häly joka huudatti laitetta. Ei pahoittelua, vaan tympeä toteamus: ”Ainiin näissä on tää häly”. Okei myönnetään, tässä vaiheessa vahva äititaustani tuli esille ja aloin opastamaan: ”Mitä unohtui?” Sain kuin sainkin kaivettua pahoittelun. Niin noloa. Noloa minulle, mutta vielä enemmän noloa kaupalle!” Laukka kirjoittaa.

Pippa lisää, että Suomessa unohdetaan palvelun laatu eivätkä asiakkaatkaan siitä sen kummemmin valita.

“Liian usein Suomessa hyväksytään että huono palvelu on ok. Se että ostopäätös on tehty, ei tarkoita että myyntityö on tehty vaan palvelulla varmistetaan että asiakas palaa uudestaan ostoksille.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset