Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Viihdeuutiset

Penélope Cruz ja Javier Bardem lomalla Italiassa: harvinaiset paparazzi-rantakuvat

Penelope Cruz lomalla Italian Sardiniassa
AOP

Näyttelijät Penélope Cruz (47) ja hänen miehensä Javier Bardem (52) karkasivat Seiskan mukaan lomalle Italiaan. Kumpikin näyttelijä oli hiljattain saanut omat elokuvaprojektinsa purkkiin, joten yhteiselle perhelomalle löytyi hienosti aikaa. Penélope Cruz tunnetaan lukemattomista elokuvista ja hänet tunnetaan Oscar-palkittuna näyttelijänä. Myös Javierilla on plakkarissaan Oscarit.

Paparazzit ikuistivat pariskunnan rannalla lastensa kanssa. He muun muassa nauttivat auringosta kultaisella hiekalla ja uivat kristallinkirkkaassa vedessä. Pariskunta on ollut yhdessä jo vuodesta 2007 saakka, mutta vasta kolme vuotta myöhemmin he virallistivat suhteensa ja menivät naimisiin.

Pariskunta edustaa vain hyvin harvoin yhdessä kameroiden edessä. He pitävät muutenkin suhteensa hissuksiin ja ovat pitäneet koko 11 vuoden ajan matalaa profiilia. Jopa häät onnistuttiin pitämään poissa median silmistä.

Ainakin kuvien perusteella perhe näyttää olevan hyvin onnellinen ja hyväntuulinen. Italian kauniissa maisemissa ja upeilla rannoilla kelpaakin paistatella päivää.

Paparazzit bongasivat kaksikon hempeilemässä pusujen lomassa ja kulkemassa käsi kädessä. Lapsetkin näyttävät hyväntuulisilta ja riemukkailta ja selvästi nauttivat rennosta Italian lomastaan.

Katso alta harvinaiset paparazzien nappaamat rantakuvat.

Penelope Cruz lomalla Italiassa

AOP

Penelope Cruz lomalla Italiassa

AOP

Penelope Cruz lomalla Italiassa

AOP

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com