Pidetään yhteyttä

TV

Paratiisihotellissa kiusaamista ja ilkeitä kommentteja: tuotanto joutui puuttumaan peliin

Tilda sai osakseen ilkeilyä Paratiisihotellissa
Instagram / Tilda Rinne

Paratiisihotellilla on kiehunut, nimittäin edellisessä jaksossa Tilda joutui ilkeilyjen keskelle. Katsojat ovat jo aikaisemmin huomanneet, että Tilda on jäänyt ulkopuoliseksi ja että häntä on syrjitty. Nyt kuitenkin mopo lähti käsistä, kun Namu kutsui Tildaa “läskiksi” ja “virtahevoksi.”

Iltalehti oli pyytänyt asukkailta kommentteja tapahtuneesta. Namu hermostuu jaksossa siksi, että Tilda on etulyöntiasemassa koskemattomuuskilpailussa. Hän haukkui Tildaa ikävillä sanoilla hänen kuulemattaan.

23-vuotias Tilda kertoi Iltalehdelle huomanneensa, etteivät muut talon asukkaat juuri pidä hänestä. Hän on kuullut heidän tehneen ikäviä näpäytyksiä hänen persoonaans liittyen, mutta ulkonäöstä piikittelyä ei vielä ollut tapahtunut.

“Muut jaksot eivät ole menneet erityisemmin ihon alle, koska olen tiennyt, mitä minusta on sanottu. Olemme keskustelleet porukan kanssa jälkikäteen, ettei tulisi yllätyksiä ja tunnemyrskyjä. Uusimman jakson kommenteista en tiennyt, että ne menivät niin henkilökohtaisuuksiin,” Tilda kertoi Iltalehdelle.

Tuotanto joutui puuttumaan peliin

Tilda ei ollut kertonut ulkopuolisuudestaan ja kokemastaan ilkeilystä tuotannolle.

“Jossain vaiheessa tajusin, ettei näiden ihmisten tarvitse olla kavereitani. Minulla on jo kavereita. Otin asenteen, etten jaksa enää välittää. Olen miettinyt paljon, miten minulla kesti pää noin hyvin,” Tilda sanoo.

Eräs toinen asukkaista oli kuitenkin kertonut asiasta tuotannolle ja he puuttuivat peliin. Tuotanto oli huomauttanut, että nyt menee liian pitkälle.

“Siitä tuli olo, että tämä ei ole vain minun pääni sisällä, vaan muutkin ovat huomanneet sen. Siihen varmaan tarvittiin ulkopuolinen taho sanomaan, että tämä menee yli. Ihmiset tajusivat sen, keskustelimme ja sain heti paikan päällä pahoitteluja.”

Nyt Tildalta on pyydetty anteeksi. Myös Namu on keskustellut Tildan kanssa ja asiat ovat selvinneet, mutta Tilda sanoo anteeksiannon vievän aikaa.

“He, jotka ovat sanoneet asioita, ovat pyytäneet anteeksi ja he, jotka eivät sanoneet mitään pyysivät anteeksi sitä, etteivät puuttuneet asiaan ja katsoivat vierestä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni