Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pam & Tommy kohusarjassa nähdään kuuluisa tapahtuma – Muistatko nämä häät ja seksivideo skandaalin?

Pam and Tommy sarjassa kuvataan kuuluisaa hääkohtausta Pamela Anderson ja Tommy Lee
AOP

Hulun uutuussarja kertoo yhdestä kaikkien aikojen räväkämmästä julkkispariskunnasta, Baywatch-tähti Pamela Andersonista ja rokkari Tommy Leestä. Tästä suhteesta ei vauhtia ja draamaa puuttunut, sillä häätkin järjestettiin vain 96 tuntia pariskunnan ensitapaamisesta.

Sarjasta onkin nyt nähty uusia kuvia, joissa kuvataan kuuluisaksi tulleita häitä Kalifornian rannalla. Alkuperäiset häät pidettiin niin ikään rannalla Cancunissa vuonna 1995 ja pika-avioliitto keräsi paljon mediahuomiota tuolloin. Pamela oli tuolloin vasta 27-vuotias ja Tommykin vasta 32. Häät olivat yllätys monille ja eivät todellakaan miellyttäneet kaikkia. Pamelan Carol-äiti kertoi julkisesti olevansa järkyttynyt ja murtunut tyttärensä päätöksestä.

Näyttelijät Lily James ja Sebastian Stan nähdään Pamelan ja Tommyn rooleissa. Rantakohtauksessa he suutelevat toisiaan intohimoisesti ja taustalla näkyy myös muuta kuvausryhmää, näyttelijöitä ja kameramiehiä. Jopa kuvauksissa nähtävät asusteet näyttelijöiden päällä muistuttavat hyvin paljon alkuperäisen hääpäivän vaatteita. Pamelalla oli päällään valkoiset bikinit ja Tommy kirmasi shortsit yllään.

Helppoa Lily Jamesilla ei ole ollut, jotta hänet on saatu näyttämään mahdollisimman aidosti Pamelalta. Kuvauksissa on jouduttu käyttämään apuna tekorintoja, tekorusketusta ja näyttelijän hiuksia on myös blondattu huolellisesti.

Kovin pitkään ei pariskunnan avio-onnea kestänyt, sillä ero tuli jo vuonna 1998. Heillä on kaksi lasta liitosta, jo aikuistuneet Brandon, 24, ja Dylan, 23.

Pamela ei ole ollut uudesta sarjasta kovin innoissaan ja se on tuonut tähdelle myös ikäviä muistoja mieleen. Samaisten häiden jälkeisellä häämatkalla kuvattiin nimittäin surullisen kuuluisa seksivideo, joka vuoti julkisuuteen ja oli aikanaan yksi julkkismaailman suurimpia skandaaleja.

Mainokset