Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Huumori

Onko tässä oikean elämän Iron Man? Mies lensi joen yli!

Onko tässä oikean elämän Iron Man? Mies lensi joen yli!
Pixabay

Viral Hog -palvelun hiljattain julkaisema Youtube-video sai hurjasti huomiota. Videolla nimittäin nähdään mies, joka lentää joen yllä kuin Iron Man konsanaan. Jetpackia apunaan käyttävä kaveri liitää vauhdikkaasti joen yllä ja perässä vain suhisee.

Video on saanut huiman määrän kommentteja. Kommenteissa sanotaan, että tällainen kulkuväline olisi parempi vaihtoehto kuin hoverboard. Toiset myös huomauttavat, että jos tällaisen välineen kanssa törmää puhelin- tai sähkökaapeleihin, voi lentäjälle käydä ohraisesti.

Viime aikoina monet ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa videoita, joissa he lentävät erinäisten jetpackien kanssa. Teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja kuka tietää, ehkä tulevaisuudessa jetpackeillä kulkeminen on arkipäivää. Jetpackin avulla matka kouluun ja töihin taittuisikin käden käänteessä.

Katso videolta, kuinka vauhdikkaasti oikean elämän Iron Man liitää joen yli vaivattomasti suihkumoottorin avulla.

Videon pääsee katsomaan täältä.

Viral Hog on suosittu ja tunnettu Youtube -kanava, jolla julkaistaan usein hassuja ja koomisia videoita. Viral Hogiin voi kuka tahansa lähettää vaikuttavia videoita ja saada oman sisällön satojen tuhansien katselijoiden eteen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com