Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nyt se on varmistettu: Kanye West petti Kim Kardashiania – “Kim syytti itseään”

Nyt se on varmistettu: Kanye West petti Kim Kardashiania - "Kim syytti itseään"
Instagram / Kim Kardashian

Kanye West julkaisi hiljattain uuden albuminsa nimeltään Donda. Albumilla on kappale, Hurricane, jonka sanoitukset kiinnittivät monen huomion: ne nimittäin viittasivat siihen, että hän olisi pettänyt Kim Kardashiania. The Sun -lehti on viimein vahvistanut, että lähipiiri on kertonut Kanyen todellakin pettäneen Kimiä.

Tämä oli tapahtunut juuri sen jälkeen, kun Kim oli synnyttänyt Saint-pojan. Poika on nyt 5-vuotias. Pettäminen tapahtui kuuleman mukaan tunnetun laulajan kanssa. Tämän lisäksi Kanye oli pettänyt Kimiä kiertueella mukana olleiden “groupieiden” eli avustajien ja fanien kanssa.

“Siihen aikaan, kun se tapahtui, Kanye pääsääntöisesti eli poikamieskämpässään Hollywoodissa, koska se oli lähempänä hänen studiotaan. Hän ei aikonut mennä kotiin Kimin ja vastasyntyneen lapsen luokse, kun oli bilettänyt yömyöhään studiolla,” sisäpiiristä paljastetaan.

“Se oli todella rankkaa Kimille, koska hän oli juuri synnyttänyt ja kamppaili sen ajatuksen kanssa, että pettäminen johtuu siitä, miltä hän näytti. Se aiheutti paljon paineita hänelle siihen aikaan, kun hän oli kaikista haavoittuvaisimmillaan.”

Kim ja Kanye erosivat aikaisemmin tänä vuonna.

“Kim ei tuntenut oloaan omaksi itsekseen: rintaruokinta, ylimääräiset kilot, vauva makuuhuoneessa, aikaiset aamun urheilutuokiot ja mehudieetti – ja Kanye oli todella usein poissa yömyöhään. Se on todella surullista. Hän syytti itseään ja vannoi, että olisi mahdollisimman pian ‘kuumempi kuin koskaan’,” The Sun kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset