Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nyt on hottii! – Katso upean Janni Hussin juhannuskuva

Janni Hussi upeassa juhannuskuvassa ja muistelee mennyttä vuotta Suomi Popin Aamulypsy tiimissä
AOP

Janni Hussi tunnetaan monista eri projekteista ja hän onkin todellinen monitoiminainen. Vaikka fitnessmallin työt ovat jääneet viime aikoina hieman vähemmälle, ei se Jannin julkaisemasta juhannuskuvasta kuitenkaan näy, sillä hän on todella upeassa kunnossa. Hän poseeraa kuvassa poreammeen reunalla ja bikinit paljastavat hyvin treenatun kropan.

– Pirskahtelevaa jussia! Rilli kuumaks ja juomat kylmäks! hehkuttaa Janni kuvatekstissä.

Perjantaina Janni julkaisi myös toisen kivan kuvasarjan Instagram-tilillään, jossa hän kertoo kuvassa näkyvän Suomi Popin aamulypsy-jengin jäävän kesälomalle. Kymmenen kuvan sarjaa värittää Jannin mielenkiintoinen kertomus siitä, mitä kaikkea viime vuoteen on mahtunut.

– Ensimmäinen kuva on otettu tasan vuosi sitten, juuri ennen juhannusta. Silloin pääsin tekemään elämäni ensimmäisen aamuradiolähetyksen. Enkä missä tahansa show’ssa, vaan Suomen parhaassa aamujengissä, Aamulypsyssä, Janni aloittaa.

Hän myös kertoo, ettei muista ensimmäisestä lähetyksestä juuri mitään, sillä häntä jännitti niin paljon. Hän ei saanut edes nukuttua lähetystä edeltävänä yönä ja häntä jännitti istuisiko hän hyvin mukaan porukkaan. Kaikki meni kuitenkin nappiin ja muutaman päivän päästä Janni sai kuulla saaneensa pestin Aamulypsyssä. Hän tuli tuuraamaan radiojuontaja Anni Hautalaa, joka jäi äitiyslomalle.

Vuosi on varmasti ollut todella mielenkiintoinen Jannille Aamulypsyn tiimin Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa. Koko jengi pääsee nyt ansaitulle kesälomalle ja lopuksi Janni vielä toivottaa kaikille hyvät lomat.

– Tää on ollut yks mun elämäni parhaista vuosista, ellei jopa paras. Nöyrin ja kiitollisin mielin lähden tästä laiduntamaan kesälomalle. Kiitos, tack, danke, gracias, Tom Hanks! päättyy kuvateksti hauskasti.

Mainokset