Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Nisa Soraya kertoo: tämän takia salasi suhteensa Markku Aroon

Nisa Soraya kertoo, miksi salasi suhteensa Markku Aroon
Instagram / Nisa Soraya

64-vuotias iskelmätähti Nisa Soraya on monelle tuttu etenkin 80-luvulta. Hän on tullut tutuksi esimerkiksi kappaleillaan Huone 105 ja Anna rakas raju hetki. Nisa kertoi aikaisemmin esimerkiksi Seiskalle, että uransa alkuaikoina hän lauloi monia kappaleitaan ilman, että ymmärsi niistä sanaakaan. Vaikka suomen kieli ei alussa ollut Nisalle tuttu, nyt se ei enää tuota ongelmia.

Nisa tuli Suomessa tunnetuksi muun muassa yhteistyöstään Dannyn ja Markku Aron kanssa. kertoi hiljattain Seiskalle, miksi hän salasi vuosien varrella suhteensa Markku Aroon. Hänellä oli pitkään salattu suhde Markun kanssa.

“Tutustuimme työn kautta. Aikoinaan minulle sanottiin, että jos haluan pitää lehdistön kiinnostuksen, en saisi myöntää suhdettamme. Pidimme suhteemme poissa julkisuudesta,” Nisa kertoi Seiskalle.

Nykyään Markku ja Nisa eivät ole juurikaan toistensa kanssa tekemisissä.

“Kun on asunut ja kiertänyt maata jonkun kanssa kuusi vuotta, on kuin olisi ollut naimisissa 25 vuotta. Ei ole tarvetta olla tekemisissä koko ajan. Olen silti ikuisesti kiitollinen Markulle. Hän avasi minulle niin monta ovea viihdemaailmaan,” Nisa sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni