Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Viihdeuutiset

Niko Ranta-aho sai lämpöhalvauksen Jokelan vankilassa – ambulanssi paikalle

Niko Ranta-aho sai lämpöhalvauksen Jokelan vankilassa
AOP

Niko Ranta-aho (33) istuu tällä hetkellä tuomiotaan Katiska-vyyhdistä Jokelan vankilassa. Seiska kertoo, että heidän saamiensa tietojen mukaan Ranta-aho sai lämpöhalvauksen sunnuntaina Jokelan vankilassa.

Useiden lähteiden mukaan Nikon vointi oli heikentynyt nestehukan ja sellien hurjan kuumuuden seurauksena. Ranta-aho oli pyytänyt ambulanssia, joka saapui paikalle alle puolessa tunnissa. Miestä hoidettiin sellissä, eikä häntä tarvinnut viedä sairaalaan. Ranta-ahon kunto on sittemmin parantunut.

Vielä eilen maanantaina miehen asianajaja Hannu Kaitaluoma ei ollut ollut tietoinen lämpöhalvauksesta, vaikka Niko olikin valittanut hänelle sellin kuumia oloja aikaisemmin.

”Mitä olen Nikon kanssa puhunut, niin sellissä on jatkuvasti 29 astetta ja ovet kiinni 20 tuntia vuorokaudessa,” Kaitaluoma kertoi.

Viime viikolla Niko teki kummallisen pyynnön sosiaalisessa mediassa. Instagramin viimeisimmässä julkaisussaan hän pyysi seuraajiaan lähettämään hänelle kortteja, kirjeitä ja leffoja. Sitä ei ole tiedossa, onko päivitys Nikon vai jonkun muun käsialaa.

”Viimeisestä kahdesta vuodesta 1,5 vuotta yksin eristettynä. Kaikesta huolimatta pilke silmäkulmassa on säilynyt ja vihdoin saan olla yhteydessä sinne muurien ”paremmalle puolelle”,” hän kirjoitti ja lisäsi postitusosoitteen julkaisuun.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com