Pidetään yhteyttä

Kuumat

Nicole Scherzinger taas kuumana bikineissä Italiassa – ruskettunut kaunotar kuumissa otoksissa

Nicole Scherzinger kuumana Italiassa upeissa bikinikuvissa
AOP

Pussycat Dollsin tuttu laulaja Nicole Scherzinger vietti hiljattain synttäreitään Italiassa. Italiasta on myös julkaistu tämä uusin kuvasarja, jossa biksukuvat Lake Comolta saavat itse kunkin hikoilemaan.

Synttärireissu on ilmeisesti venynyt, nimittäin kaunotar nauttii edelleen Italian lämmöstä ja kauniista maisemista. Alla olevassa kuvasarjassa Nicole paistattelee päivää laiturilla upeissa punaisissa bikineissä. Ruskettunut kaunotar on varsin kuumaa kamaa ja fanit ovat kommenttikentässä ylistäneet upeita kuvia.

Kuvatekstissä hän kirjoittaa olevansa hieman myöhässä kansallisen bikinipäivän julkaisusta, mutta Eva Longorian julkaisema bikinikuvasarja sai hänet innostumaan ja haluamaan julkaista omansa. Yli 230 000 tykkäystä kerännyt kuvasarja esittelee Nicolen timmit vatsalihakset ja kadehdittavan pepun.

Vaikka 43-vuotias laulaja ei ole päässyt koronakriisin takia palaamaan suositun Pussycat Dollsin riveihin, toisin kuin oli aikaisemmin tarkoitus, häntä kuullaan muun muassa uudella She’s BINGO -kappaleella. Se on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa.

Katso kuuma kuvasarja alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni