Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nicole Scherzinger juhli synttäreitään Italiassa: kuuma bikinikuva Instagramissa – katso!

Nicole Scherzingerin synttärijuhlat Italiassa
Instagram / Nicole Scherzinger

43-vuotias Pussycat Dolls -yhtyeestä tuttu Nicole Scherzinger on ollut hiljattain viettämässä synttärijuhliaan Italiassa. Hän julkaisi pari päivää sitten Instagramissa kuvasarjan synttäreiltään, joihin kuului menoa, meininkiä ja nautinnollisia hetkiä.

Nicolen synttäreille kuului esimerkiksi juhlimista huvijahdilla asiaankuuluvassa bikiniasussa. Kuvasarjassa nähtävät kaksi ensimmäistä kuvaa näyttävät, että Nicole on todella timmissä kunnossa. Ruskettunut kroppa pääsee oikeuksiinsa kirjavissa bikineissä.

Stara.fi keroo, että Como-järvellä juhlituissa bileissä nautittiin myös jännittävistä hetkistä: Nicole nimittäin sai adrenaliinia juhliinsa hyppäämällä veteen vanhalta sillalta. Ilta päättyi ilotulituksiin. Kuvasarjassa nähdään myös pari videota, jotka ovat suorastaan kadehdittavan hauskan näköisiä.

Vaikka Nicole ei ole pitkään aikaan päässyt tekemään yhteistyötä Pussycat Dollsin kanssa, hänellä on ollut melkoinen määrä omia sivuprojekteja. Häntä kuullaan muun muassa uudella She’s BINGO -kappaleella yhdessä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hänet on myös nähty Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni