Pidetään yhteyttä

TV

Netflixin uusi deittiohjelma Sexy Beasts: voisitko rakastua persoonallisuuteen? Hirviöt etsivät deittiseuraa uudessa sarjassa

Netflixin uusi deittiohjelma alkaa
Twitter / Sexy Beasts

Netflix on osa monen arkea ja sieltä striimataan sarjoja ja elokuvia harmaan arki-illan ratoksi. Striimauspalvelut, kuten Netflix, ovat viime aikoina etenkin maailmaa koetelleen pandemian seurauksena kasvattaneet suosiotaan ja uusille ohjelmille ja sarjoille on ollut kovaa kysyntää.

Netflixillä on nähty jo aikaisemminkin kummallisia sarjoja, mutta onkohan tämä niistä kummallisin? Sexy Beasts -sarja alkaa Netflixillä. Tässä sarjassa deittailijat on maskeerattu hirviöiksi ja heillä on kasvoillaan maskeja ja meikkiä. Deittailijoiden pitää käydä treffeillä näkemättä toisen kasvoja lainkaan. Ohjelmassa onkin kyse siitä, että onko mahdollista rakastua pelkästään toisen persoonallisuuteen.

Heinäkuun 21. päivä päästään nauttimaan tästä uudesta sarjasta.

Traileria katsoessa muutaman osallistujan kasvot paljastetaan ja se on aiheuttanut kritiikkiä.

“Teette ohjelman, jossa kerrotte persoonallisuuden ratkaisevan, mutta silti otatte ohjelmaan osallistua, jotka ovat nykystandardien mukaan viehättäviä. Väsyttävää,” eräs kommentoija twiittaa.

Jos upotus ei näy, katso se täällä.

Mainokset