Pidetään yhteyttä
Pussit.com

TV

Netflix menetti satoja tuhansia tilaajia: tässä syy! Näin Netflix aikoo korjata menettämänsä tulot

Netflix menetti satoja tuhansia tilaajia: tässä syy! Näin Netflix aikoo korjata menettämänsä tulot
Instagram / Media Blackout USA

Pandemian aikana suoratoistojätti Netflix tahkosi rahaa, kun kotiinsa lukkiutuneet ihmiset loivat uusia tilejä viihteen tarpeessa. Nyt Netflix on kuitenkin menettänyt enemmän tilaajia kuin kymmeneen vuoteen.

Suoratoistopalvelu menetti yli 200 000 tilaajaa sen jälkeen, kun palvelu suljettiin Venäjällä. Netflix olettaa, että numerot tulevat putoamaan entisestään.

Netflix aikoo tulevaisuudessa hankaloittaa tilitietojen jakamista ystäville ja sukulaisille. Yhtiön mukaan yli 100 miljoonaa taloutta rikkoo Netflixin sääntöjä jakamalla salasanoja muille. Muun muassa tämän takia sekä tilaajamäärien pudotessa Netflix on alkanut harkita edullisempia tilaajasopimuksia, joissa esitettäisiin mainoksia leffojen keskellä.

Netflix on vuosikausia ollut mainosten näyttämistä vastaan ja se onkin ollut yksi yhtiön valttikorteista. Nyt sen täytyy kuitenkin yrittää jollain tavalla saada takaisin menettämänsä tulot, ja mainostuloista yhtiölle voisikin kertyä sievä summa.

Suoratoistojätillä on nykyään paljon kilpailua, nimittäin muun muassa palvelut, kuten Amazon Prime, Hulu, HBO Max, HBO Nordic ynnä muut ovat luoneet vastusta Netflixille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos