Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nelli Matulan uusi biisi ja minimusavideo saivat raikuvan vastaanoton: tanssii alusvaatteisillaan uuden kappaleen videolla

Nelli Matulan uusi biisi ja minimusavideo saivat raikuvan vastaanoton: tanssii alusvaatteisillaan uuden kappaleen videolla
AOP

Nelli Matula (25) laittoi perjantaina 9.7. ulos uuden biisin, Tulevaisuuteen. Seiska kertoo, että Nelli halusi Universal Musicin tiedotteen mukaan kirjoittaa sydänsurujen ja koronavuoden lannistamalle ystävälleen tsemppibiisin. Instargramissa hän lisää myös, että kirjoitettuaan biisin hän tajusi kirjoittaneensa sen myös itselleen ja kaikille muille.

“Halusin tämän biisin kautta sanoa ystävälleni, ettei lannistuisi ja jaksaisi uskoa parempaan huomiseen. Mulle oli tärkeää sanoittaa se, miten itse hänet näen. Samalla toivon, että hänkin näkisi itsensä niin kuin minä,” Nelli kertoo tiedotteessa.

Nellin lisäksi kappaletta olivat luomassa Antti “RZY” Riihimäki sekä biisintekijät Kaisa Korhonen ja Los Rollos.

Nelli kertoo inspiroituneensa paljon muun muassa Bruno Marsin tuotannosta.

“Meillä oli studiolla tosi hauska meininki tätä biisiä tehdessä. Kun pääsin kotiin ja kuuntelin biisin vielä uudestaan, liikutuin. Vaikka kirjoitin kappaleen ystävälleni, taisin vähän kirjoittaa sen myös itselleni. Meillä kaikilla on takana tosi raskas vuosi ja monia asia on tuntunut painavalta. Tuntuu tärkeältä saada lohtua ja kannustusta. Uskon, ettei kukaan muukaan laita sitä tällaisten aikojen jälkeen pahakseen,” Nelli sanoo.

Minimusavideo Instagramissa

Nelli julkaisi Instagramissa myös epävirallisen minuutin mittaisen musiikkivideon, jossa hän keimailee alusvaatteisillaan helmillä koristeltuna. Nähtäväksi jää, onko tämä klippi biisin oikeasta musavideosta.

Fanit ihastuivat musavideoon ja biisiin heti.

“Helkkarin upee biisi TAAS! Terveisin big fan boy vuodelt 2016,” kommentoi yksi.

“Ok olin illal sillee juu iha jees mut aamul ku laitto kajarist nii dääämn täähä bängää iha laittoman kovaa,” kirjoitti seuraava.

“Aika ihanat 70-luvun jumppavideovibat tässä videossa. Huippu biisi!” kolmas fani sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset