Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nelli Matula kertoo julkisuuden tuomista paineista: passitti poikaystävänsäkin kauppaan eri aikaan

Nelli Matula kertoo julkisuuden tuomista paineista
AOP

Voice.fi kertoi hiljattain Nelli Matulan antamasta haastattelusta, jossa hän avaa julkisuuden mukanaan tuomia paineita. Hän oli etenkin julkisuuden ja uransa alussa hyvin neuroottinen julkisuuden suhteen, sillä hän halusi vaalia yksityiselämäänsä.

Hän kertoo, että jakaa jo työssään niin paljon omasta itsestään, että joidenkin asioiden täytyy pysyä yksityisenä. Näihin asioihin kuuluu muun muassa Nellin parisuhde, josta hän ei aio jakaa tietoa tulevaisuudessakaan.

“Alkuaikoina suhtauduin siihen vaalimiseen tosi paljon neuroottisemmin, että pitää mennä eri aikoihin kauppaan ja se on tosi elämää kuormittavaa,” Matula kuvailee.

Matula kertoo, että hän itse päättää sen, minkälaista musiikkia ja minkälaisia videoita hän jakaa: levy-yhtiöiden sedillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

“Tässä ei ole sitä narratiivia, että levy-yhtiön sedät sanoivat, että “älä laita tuohon musavideoon pöksyjä päälle, niin saadaan paljon trafiikkia videolle.” Nukun yöni niin rauhassa, koska tiedän, että käsikirjoitan itse videoni ja kirjoitan biisini,” Matula kuvailee.

Matula kertoo myös, että vihakommentit eivät enää mene niin paljon ihon alle kuin aikaisemmin.

“Ne vihakommentit tuntuvat ikäviltä, jotka osuvat pehmeään kohtaan, josta olet itsekin epävarma,” Matula kertoo.

“On tosi tärkeää, että on korkeita ja isoja tavoitteita. Uskon, että jos tähtäät tosi korkealle, niin vaikka se heitto jäisikin vähän matalammaksi, niin silti todennäköisesti pääset korkeammalle kuin, jos olisit tähdännyt johonkin lähellä olevaan tavoitteeseen,” Matula vielä sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni