Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Michael Keaton ei ymmärtänyt kässäriä uudessa Morbius -elokuvassa: “En tiedä, mistä te puhutte”

Michael Keaton ei ymmärtänyt kässäriä uudessa Morbius -elokuvassa
AOP

The Hollywood Reporter vieraili hiljattain 69-vuotiaan näyttelijän Michael Keatonin luona jututtamassa häntä muun muassa uusimpiin leffoihin liittyen.

Michael Keaton tunnetaan lukuisista leffoista, mutta hänen tunnetuimmat roolinsa lienevät Batmanin roolit leffoissa Batman ja Batmanin paluu, jotka ilmestyivät yli 30 vuotta sitten. Nyt Keaton näyttelee jälleen Batmania, tällä kertaa Morbius -elokuvassa, jonka on määrä tulla ulos vuonna 2022.

Leffaa tapahtuu useassa universumissa, joissa jokaisessa on eri aika. Hän sanoi THR:lle, että ei aluksi ymmärtänyt, mistä leffassa oli kyse. Kun tuottajat selittivät juonta hänelle, hän vain nyökkäili ja sanoi “uhhuh.” Lopulta tiimi kysyi “sinulla ei ole mitään hajua, mistä me puhumme, vai onko?,” johon Keaton vastasi suorasanaisesti: “Ei, ei ollenkaan, en tiedä ollenkaan, että mistä te puhutte.”

Vaikka Keaton on tuttu Tim Burtonin Batmanista ja Morbiuskin perustuu Marvelin sarjakuviin (leffassa nähdään muun muassa hahmo The Flash), Keaton ei itse ole kuulemma Batmanin jälkeen katsonut yhtäkään sarjakuvaan perustuvaa elokuvaa.

“En ole varma olenko katsonut yhtäkään sarjakuvaan pohjautuvaa elokuvaa ensimmäisen Batmanin jälkeen,” Keaton sanoo.

Mainokset