Pidetään yhteyttä
Pussit iso

TV

Melrose Placen Billy ei ole enää sellainen, jona hänet muistamme – tunnistatko häntä enää?

Andrew Shue näytteli 90-luvulla Melrose Placessa
AOP

Melrose Place oli monen suosikkisarja 90-luvulla. Beverly Hills 90210 -sarjan sisarsarja sai itse kunkin suunnitteleman aikataulunsa Melrose Placen esitysaikojen mukaan ja liimaamaan nenänsä ruutuun. Nuoria aikuisia varten suunniteltu draamasarja oli täynnä juonenkäänteitä ja viehättäviä näyttelijöitä.

Sarjassa nähtiin paljon jo ennestään tunnettuja näyttelijöitä, kuten Heather Lockelar, Courtney Thorne-Smith ja Rob Estes. Näyttelijäkaartiin kuului myös tuntemattomampia näyttelijöitä, kuten Andrew Shue.

Shue hurmasi kaikki tässä 90-luvun hittisarjassa. Ennen Melrose Placea hänet nähtiin muun muassa Karate Kidissä ja Cocktailissa.

Andrew Shue näytteli 90-luvulla Melrose Placessa

AOP

Andrew Shue hurmasi kaikki Melrose Placen katsojat

AOP

Shue tunnettiin tuolloin myös jalkapallon pelaajana. Iltalehti kertoo, että Shue pelasi jalkapalloa muun muassa LA Galaxyn riveissä. Ennen tähän huippujoukkueeseen pääsyä Andrew pelasi jalkapalloa muun muassa Zimbabwessa. Hän ei puhunut jalkapallourastaan paljon, minkä takia se oli vain hyvin harvan tiedossa.

Vaikka mies oli hyvä jalkapallon pelaaja, hänen pääammattinsa oli näytteleminen ja hän sitoutuikin siihen toden teolla. Hän oli mukana Melrose Placessa vuodesta 1992 vuoteen 1998. Hänen uransa tyssäsi kuitenkin kuin seinään vuoden 2007 jälkeen, jolloin hän veti viimeisen roolinsa Gracie -elokuvassa.

Nykyään 54-vuotias Shue asuu New Yorkin West Villagessa Manhattanilla toisen vaimonsa Amy Robachin ja lastensa kanssa. Shue tunnetaan nykyään liikemiehenä.

Andrew Shue on muuttunut sitten Melrose Placen kuvausten

AOP

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com