Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Matt Damonilla on vain alle 76 seuraajaa Instagramissa: paljastaa järkeenkäypän syyn

Matt Damonilla on vain alle 76 seuraajaa Instagramissa: paljastaa järkeenkäypän syyn
AOP

Näyttelijä Matt Damon paljasti hiljattain People-lehdelle, että häntä ei sosiaalisen median tilit kiinnosta. Hän ei ole läsnä millään muulla sosiaalisen median kanavalla kuin Instagramissa, ja myös Gramin tili on yksityinen.

Matt Damonilla on Gramissa vain 76 seuraajaa ja hän sanoo julkaisseensa vain 40 kuvaa vuoden 2013 jälkeen. Viimeisin kuva on hänen 15-vuotiaasta tyttärestään, joka näyttää molempia keskisormia kameraan.

“Näin hän on tehnyt viime aikoina aina, kun yritän ottaa kuvan,” Damon kertoi.

Matt sanoo, että hän on Instagramissa vain sen takia, että voi seurata ystäviensä kuulumisia ja tekemisiä. Twitteriin hän ei alun perinkään halunnut lähteä mukaan: hän sanoo, että ei uskoisi haluavansa jakaa ensireaktionsa johonkin asiaan maailman kanssa saman tien.

Matt Damon ei kuitenkaan ole ainoa julkkis, joka vierastaa sosiaalista mediaa. Jennifer Lawrencella ei myöskään ole Instagramia. Myös Lana Del Rey puolestaan ilmoitti pari päivää sitten lopettavansa kaikki sosiaalisen median tilinsä kokonaan. Syyksi hän ilmoitti “muut työt,” jotka vaativat häntä olemaan yksityisenä ja läpinäkyvänä.

Mainokset