Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Matt Damon sympatisoi Jenniferin ja Benin suhdetta – Paljastaa nyt mikä on toisin kuin viime kerralla

Jennifer Lopez Ja Ben Affleck lomalla Italiassa
AOP

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on virallisesti uutisoitu palanneen yhteen. Pari ei peittele onneaan, vaan julkaisee yhteiskuvia myös oman sosiaalisen median kanavillaan. Viimeksi perjantaina heidät kuvattiin yhteisellä lomalla Italian Neranossa.

Pariskunnan hyvä ystävä näyttelijä Matt Damon sympatisoi nyt parin uudelleen syttynyttä rakkautta ja kertoo, kuinka se poikkeaa heidän viimekertaisesta yhdessä olostaan.

Matt Damon sympatisoi Jenniferin ja Benin suhdetta

AOP

– Minun täytyy sanoa, että lehdistö oli erityisen kamala juuri heitä kohtaan 18 vuotta sitten, hän kertoo Desus and Mero-keskusteluohjelmassa.

– On mukavaa, että ainakin nyt ne näyttävät olevan parempia heitä kohtaan. He ovat juuri nyt lomalla, mutta Ben vastasi silti viestiini, kun kommentoin Red Soxien peliä hänelle… Ensimmäiset asiat aina ensiksi, Damon naureskelee haastattelussa.

– Ihmiset olivat niin ilkeitä häntä (Jennifer) kohtaan – seksistisiä, rasistisia, rumia, ilkeitä asioita kirjoitettiin hänestä sellaisella tavalla, että saisit nykyään varmasti potkut, jos kirjoittaisit niin. Nyt on niin, että hänet on nostettu jalustalle ja häntä arvostetaan tekemänsä työnsä takia, mistä hän on tullut, mitä hän on saavuttanut – aivan kuten häntä kuuluisikin arvostaa! Damon kertoo.

Pariskunnan lomakuvat hehkuvat yhteistä onnea ja on varmasti vapauttavaa, kun suudelmia ja hellyydenosoituksia ei tarvitse enää piilotella. Pariskunta on myös itse todennut aikaisemmin, että seurustellessaan vuosina 2002-2004 he joutuivat kohtuuttoman suuren mediarumban ympärille. Tämä sai loppuen lopuksi aikaan kihlojen purkauksen ja ero ei ollut helppo kummallekaan osapuolelle.

Jennifer Lopez Ja Ben Affleck lomalla Italiassa

AOP

Jennifer Lopez Ja Ben Affleck lomalla Italiassa

AOP

Jennifer Lopez Ja Ben Affleck lomalla Italiassa

AOP

Lähde: Fox News

Mainokset