Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehti ja Hannu-rakas eronneet! Eron syynä raiskaussyyte

Martina Aitolehti ja Hannu-rakas eronneet! Eron syynä raiskaussyyte
Instagram / Martina Aitolehti

Martina Aitolehti ja hänen ex-rakkaansa Hannu Pikkarainen eivät suhteensa aikana peitelleet onneaan. Entinen pariskunta rakastui salamavauhtia, kuten Seiska kertoo, jonka jälkeen he olivat tiiviisti yhdessä. Nyt kuitenkin Martina ja Hannu ovat laittaneet lusikat jakoon kaikessa hiljaisuudessa.

Seiskan mukaan Martina ja Hannu ovat eronneet hyvin hiljattain. Kumpikaan heistä ei ole tuonut tietoa esille sosiaalisesa mediassa. Vielä syyskuun alussa Seiska bongasi pariskunnan puistosta Nala-koiran kanssa lempeissä merkeissä. He kävivät yhdessä hiljattain myös Espanjassa, jolloin heidän välillään sanotaan olleen eripuraa.

Seiskan mukaan Martinan ja Hannun eron pääsyy oli se, että Hannua syytetään raiskauksesta. Raiskauksen sanotaan tapahtuneen viime vuoden (2020) kesällä. Syytteen Hannu sai asiasta tänä vuonna elokuun puolivälissä. Oikeudenkäynnille ei ole vielä asetettu päivämäärää. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hannu tulee olemaan oikeuden edessä.

Martinan edellinen miesystäväkin rikollinen

Martinan edellinenkin miesystävä, ruotsalainen “Herra B” oli rikollinen. Hän oli taidevaras, jonka perässä jopa FBI oli aikaisemmin ollut. Hän oli osallistunut 2000-luvun suurimpaan taideryöstöön Ruotsissa.

Mainokset