Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Marjaana Lehtinen kyllästyi epäkohteliaisiin kysymyksiin: julkaisi paljonpuhuvan kirjoituksen somessa

Marjaana Lehtinen kyllästyi epäkohteliaisiin kysymyksiin
Instagram / Marjaana Lehtinen

Sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu vuoden 2017 Miss Plus Size Marjaana Lehtinen julkaisi hiljattain paljonpuhuvan kirjoituksen Instagramissa. Lehtinen kertoo saavansa lähes päivittäin kyselyitä omasta painostaan ja sanoo sen olevan todella epäkohteliasta. Nyt hän on kyllästynyt tähän ja kertoi asiasta Instagramissa suorasukaisesti.

Hiljattain Lehtinen julkaisi itsestään kuvaparin, jossa ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa bikineissä ja toisessa on muutoskuva. Jälkimmäisessä kuvassa hänen painoeronsa on noin 25 kiloa kuntosalitreenin seurauksena. Marjaana kertoi etenkin muutoskuvien aiheuttavan painokysymyksiä.

”Suoraan sanottuna ärsyttää nämä kysymykset. Mä en ole varmaan ikinä elämässäni kysynyt kenenkään painoa, koska musta se on vaan yksinkertaisesti epäkohteliasta. Vaikka tiedän että esim. mun tapauksessa kysyjät kysyvät sitä täysin vilpittömästi vain uteliaisuuttaan, eikä arvostellakseen,” Lehtinen sanoo.

”Oon sitä mieltä, ettei omaa painoa kannata huudella, koska painokeskustelu tuntuu musta enemmän siltä, että verrataan omaa painoa siihen toisen kehoon/painoon. Ja se voi olla jopa haitallista omalle kehonkuvalle. Joku toinen joka painaa saman kuin minä voi näyttää täysin eriltä, myös vaikka olisi täysin saman pituinen. Vartalon malli ja kehonkoostumus, ryhti, lihakset jne. vaikuttaa,” hän lisää.

”PS. Mun painon tietää mun PT ja mun Lääkäri. Ehkä mun miehelläkin on siitä joku käry keskustelujemme pohjalta, mutta toisaalta häntä ei paljon kiinnosta mun paino vaan minä ihmisenä sisältä,” hän täräyttää vielä loppuun.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com