Pidetään yhteyttä

Kuumat

Marika Fingerroos ei poveaan piilottele: herutuskuva saa Instagramin sekaisin

Marika Fingerroosin kuuma povikuva sekoittaa Instagtamin
AOP

Marika Fingerroos tunnettin takavuosina Suomen pintajulkkiksena, joka paistatteli julkisuuden parrasvaloissa tultuaan tunnetuksi salasuhteestaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Nykyään Marika pysyy poissa parrasvaloista, mutta hän on vielä aktiivinen sosiaalisessa mediassa: kuumisnainen julkaisee tasaisin väliajoin toinen toistaan hotimpia kuvia.

Marika julkaisi muutama päivä sitten melkoisen herutuskuvan Instagramissa. Kuvassa hän nauttii kesäpäivästä “täysin rinnoin,” nimittäin hänen povensa peittää suurimman osan kuvasta. Kuuma ilma, kuumat bikinit, kuuma nainen – ei mikään ihme, että kuva sai Instagramissa paljon huomiota etenkin miespuolisilta seuraajilta.

Tsekkaa kuuma kuva alta.

Tämän kuuman herutuskuvan jälkeen Marika julkaisi myös videon, jossa hän rullaluistelee uusilla rulliksilla. Myös tässä videossa Marikan suuri povi on saanut melko paljon kuva-alaa osakseen.

Vaikka kohukaunotar on jättänyt julkkisvuodet jo taakseen, hänellä on edelleen merkittävä määrä seuraajia sosiaalisessa mediassa. Hän tuli tunnetuksi paitsi salasuhteestaan, myös levyttämästään Salarakkaat -biisistä vuonna 2005. Biisin toinen osapuoli on Martina Aitolehti.

Mainokset